En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkanlarla buluşma

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı bir taraftan saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer taraftan geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev alan isimlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuldu.
Bu haber 213 kere okunmuş. 09.09.2022 Cuma 18:15

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı bir taraftan saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer taraftan geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev alan isimlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Mustafa Kaplan “En büyük gücümüz birlik beraberliğimiz. Gönülden gönüle köprüler kurmaya, kalpten kalbe giden yolda yolculuk etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

ESKİ BAŞKANLARLA GÖRÜŞMEYAPTI

AK Parti Kırıkkale teşkilatı çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Ak Parti Kırıkkale teşkilatı bir taraftan saha çalışması, diğer taraftan il başkanlığında ikili temaslarını sürdürüyor. İl Başkanlığının organizesinde parti teşkilatında geçmişte görev yapmış isimlerle bir araya gelinmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Koordinatör Milletvekilimiz Hikmet Ayar ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan başkanlığında geçmiş dönemde il başkanlığı yapmış Mürsel Akçay ve Nuh Dağdelen ile bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu. 

 

BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Ak parti İl Başkanı Mustafa kaplan “AK Parti 20 yıldır milletine bir aile şuuruyla hizmet etti. Biz güçlü bir aileyiz. Önceki dönem İl Başkanlarımız Mürsel Akçay, Nuh Dağdelen ve Koordinatör Milletvekilimiz Hikmet Ayar'la, il başkanlığımıza biraraya geldik. Çay davetimizi geri çevirmeyen kıymetli il başkanlarımıza hoş sohbetleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde 2023'e emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir