En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan Tekin’e teşekkür

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in uygulamaları büyük ilgi görüyor. Servis uygulamasına sosyal medyadan çok manidar bir teşekkür geldi.
Bu haber 247 kere okunmuş. 03.12.2021 Cuma 17:55

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, "Marifet İltifata tabidir, Bursa Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz temin ettiğimiz otobüslerle Şehit ve Gazi Ailelerinin çocuklarını ücretsiz olarak sabah evden alıp okula götürüyoruz, okul çıkışı tekrar evlerine bırakıyoruz. Konuyla ilgili olarak İlçemiz sakinlerinden sabah gelen mesajı sizlerle paylaşmak istedim” dedi. Tekin ailelerinin mesajlarını şu şekilde aktardı:

 

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR

“Her sabah minik talebelerin durakta toplanmalarını seyrediyorum. Bir belediye servisi gelip alıyor minikler yine toplanıyor ikinci servis gelip düzgünce onları alıyor sonra minikler yine toplanıyor son servis gelip onları da alıp götürüyor okullarına. Daha önce böyle hizmet yoktu, minikler adına kutlarım…” Sosyal medyada yayınlanan bu paylaşımı kendi hesabında paylaşan Başkan Tekin, teşekkür etti ve “Biz iş yapıyoruz, durmak yok çalışmaya devam” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir