En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan makamda

Kırıkkale'de 47 yıl aradan sonra yeni bir dönem başladı CHP’den Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal, mazbatasını aldı.
Bu haber 46 kere okunmuş. 04.04.2024 Perşembe 18:32

TÖREN YAPILDI

Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yerine Belediye Başkan yardımcısı Erol Mutlu Bakır, görevi Önal’a devretti. Devir teslim töreni Belediye önünde kurulan kürsüde gerçekleşti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Kırıkkale belediye başkanı seçilen Ahmet Önal, başkanlık mazbatasını aldı. Ardından Kırıkkale Belediyesi önünde kurulan kürsüde devir teslim töreni yapıldı. Kırıkkale’nin CHP’li yeni başkanı Ahmet Önal, Ak Partili önceki başkan Mehmet Saygılı’nın yerine devir teslim törenine katılan Erol Mutlu Bakır’dan görevi devraldı. Törene, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İlçe Başkanı Yücel Kızık, il ve ilçe yöneticileri, Belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili vatandaş katıldı.

 

KIRIKKALE KAZANDI

Kırıkkale Belediyesi önünde yapılan devir teslim töreni öncesinde halka hitap eden Kırıkkale’nin yeni Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Burada olmak çok anlamlı, çok değerli. Bugün çok kıymetli bir gün. Güzel bir seçim dönemi oldu. Bu bir yarış. Bu bir seçim. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kaybeden hiç kimse yoktur. Kırıkkale halkı kazanmıştır” dedi.

 

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

“Önal bu kentte yaşayan herkesin Belediye başkanıdır” sözleriyle konuşmasına devam eden Belediye Başkanı Önal, “Daha önce defalarca söyledim. Benim dünyamda asla şucu bucu, şuralı buralı, şu partili bu partili ayrımı asla hayatımda olmadı. Geçmişte söylemiştim, bir kez daha söylüyorum. Bize oy veren, bize oy vermeyen herkesten Allah razı olsun. Benim için en büyük rütbe, en büyük madalyan bu kenti sizlerle beraber yaşıyor olmak, sizin komşunuz olmak, evladınız olmak, kardeşiniz olmak. Bu kentte sizlerle beraber yaşıyor olmak” dedi.

 

LİDERİMİZ ATATÜRK’TÜR

“Liderimiz ve kılavuzumuz Mustafa Kemal Atatürk” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Önal, “Bundan böyle Kırıkkale Belediyesi'nin kapısı herkese sonuna kadar açıktır. Artık herkes rahatlıkla Kırıkkale Belediyesi'ne gelsin rahatlıkla sorunlarını, dertlerini anlatsın. Biz de gece gündüz uyumadan, vatandaşımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edelim. Bundan sonra Kırıkkale Belediyesi iki yüz bin Kırıkkale'nindir. Hayırlı uğurlu olsun. Artık beraber olma zamanı. Artık kardeşliğin sevgiyi büyütme zamanı. Ben ona talibim.” dedi.

 

DEVİR TESLİM YAPILDI

Adliyedeki mazbata töreninden sonra kalabalık eşliğinde Belediye binasına gelen Önal, burada kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. Daha sonra makama geçildi ve devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır vardı. Önal, tören yapıldıktan sonra alkışlar eşliğinde makamına oturdu ve herkese bir kere daha teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir