En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan Dönmez rahmet diledi

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, vefat eden Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek için taziye mesajı yayınladı.
Bu haber 586 kere okunmuş. 15.04.2020 Çarsamba 12:05

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek vefat etti. MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, vefat eden Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek için taziye mesajı yayınladı. Mesajında vefat haberinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Dönmez, Özbek’e rahmet, ailesi ve sevenleri ile işçi ve sendika cimasına da başsağlığı dileklerini iletti. Dönmez, mesajında şunları söyledi:

 

RAHMET DİLEDİ

“Kırıkkalemizin, işçi ve sendika camiasının yetiştirdiği değerli sendikacı Mustafa Özbek’in vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. İşçi hakları ve sendika dünyasının son 40 yılına damga vurmuş, başarılı bir sendikacı ve yiğit bir hemşehrimizi kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz. Türk Metal Sendikası’nı Kırıkkale’den Türkiye ve dünya devi haline getiren Mustafa Özbek’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, sevenleri, işçi ve sendika camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir