Asla umutsuz deÄŸiliz

KIRIKKALE ZİYARETİ
İYİ Parti Genel BaÅŸkanı Müsavat DerviÅŸoÄŸlu, "Herkes yarınından endiÅŸeli ama çaresiz ve umutsuz deÄŸiliz. Allah'a ÅŸükür ki hala demokrasiden umudumuz var ve Türkiye'yi bu karanlık günlerden alıp, aydınlık ufuklarla buluÅŸturabilecek bir iradenin ortaya konulması lazım." dedi. ÇeÅŸitli ziyaretler için kente gelen DerviÅŸoÄŸlu, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Ahmet Varlı ve iÅŸ adamlarıyla bir araya geldi.
ESNAF ZİYARETİ
Basına kapalı gerçekleÅŸtirilen görüÅŸmenin ardından DerviÅŸoÄŸlu, Zafer Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bir iÅŸ yerinde esnafla sohbet eden DerviÅŸoÄŸlu, hiç kimsenin geleceÄŸe dair garantisinin olmadığını savundu. İnsanların kendilerini rahatlık içinde hissetmediÄŸini öne süren DerviÅŸoÄŸlu, "Herkes yarınından endiÅŸeli ama çaresiz ve umutsuz deÄŸiliz. Allah'a ÅŸükür ki hala demokrasiden umudumuz var ve Türkiye'yi bu karanlık günlerden alıp, aydınlık ufuklarla buluÅŸturabilecek bir iradenin ortaya konulması lazım. Dönemsel birtakım olaylar var. Türkiye'nin gerçek problemlerini ıskalayıp baÅŸka alanlardan siyasi beslenme imkanı yaratmaya çalışıyorlar.
TERÖR AÇIKLAMASI
Türkiye'nin birliÄŸini, beraberliÄŸini, bütünlüÄŸünü koruyacaksın ama huzura, refaha ve güvenliÄŸe ihtiyacımız var." diye konuÅŸtu. DerviÅŸoÄŸlu, esnafın "Bundan 5 ay öncesinde PKK'yı terör örgütü ilan edip de aÄŸzına almak istemeyenler ÅŸimdi el ele tutuÅŸmaya çalışıyorlar" sözü üzerine ÅŸunları kaydetti: "El ele tutuÅŸmaktan öte bu ülkenin 50 bin evladını kaybetmesine neden olan adama barış güvercini muamelesi yapılıyor. Åžimdi iÅŸlerin iyi de olsa gülemezsin.
TOPLANTIYA KATILDI
Ayrıca konuÅŸuyorlar, konuÅŸuyorlar ortada bir ÅŸey yok. Ziyarete gidiyorlar, heyetler konuÅŸuyor, bir açıklama yapılıyor içinde hiçbir ÅŸey yok. BomboÅŸ bir açıklama. Bütün bunları yapıp da bu ülkenin menfaatine bir netice çıkarıp adım atsalar gam yemeyeceÄŸim." DerviÅŸoÄŸlu, daha sonra İl Kültür ve Turizm MüdürlüÄŸü Salonu'nda basına kapalı gerçekleÅŸtirilen partisinin GeniÅŸletilmiÅŸ İl Divan Toplantısı'na katıldı. Toplantıya, bazı İYİ Parti Genel BaÅŸkan Yardımcıları, milletvekilleri ile İYİ Parti Kırıkkale İl BaÅŸkanı Tolga Tanrıverdi ve partililer katıldı. DerviÅŸoÄŸlu, TSO’yu da ziyaret etti.
YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış 'İLK YORUMU SEN YAP'
Bunlar da ilginizi çekebilir






