En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Arslan üniversiteyi anlattı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, çalışmaları hakkında basın toplantısı düzenledi. Aslan, öğrencilerin hayallerinin kurduğu üniversiteye doğru yavaş yavaş yaklaştıklarını söyledi.
Bu haber 621 kere okunmuş. 06.03.2019 Çarsamba 19:52

ÜNİVERSİTE BİLGİSİ VERDİ

Aslan; “Dijital Üniversiteye dönüşmek. KÜSİ Akademik ve Sektör Kurullarını kurmak (14/12/2018’de kuruldu). Uluslararası anlaşma sayısını artırmak. Teknokent ek alanının başvurusunu yapmak. Birinci sınıfların şehri görmesini sağlamak. Engellilere hippoterapi için ve öğrencilerimize yönelik Binicilik Eğitim Tesisini kurmak. Üniversitenin ilgili bölümlerinde şehir/ülke sathında en az birer proje başlatmak. Silah ihtisas OSB için yatırımcılar ile görüşmek. Geleneksel okçuluk tesislerini hayata geçirmek. Ulusal kuruluşlar ile anlaşmalar yapmak. Bölüm akreditasyonlarını sağlamak “

 

TEZSİZ BAŞVURU YAPILDI

“İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda Keskin’de görev yapan 240 öğretmene tezli ya da tezsiz yüksek lisans imkânı sunuluyor. Şuana kadar 9 tezli – 61 tezsiz başvuru yapıldı. Girişimci işadamları vakfı girişimci buluşmaları etkinliği gerçekleştirilecek ve işadamları üniversitemizi gezecek. UNİKOP Dönem Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden devir alındı. Üniversite-Sanayi buluşmasıyla protokoller imzalandı.”

 

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

“Üniversitemizde TÜRKPATENT bilgi ve doküman birimi kuruldu. Veteriner fakültemiz ulusal akreditasyon belgesi aldı. Yönetici eğitimi ve 2019 yılı planlama çalıştayı gerçekleştirildi. KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP)  stratejik planlama kurul üyeleri ve koordinatörler toplantısı üniversitemizde yapıldı. 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı kapsamında TÜBİTAK Bilim Söyleşileri gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam ediyor. Er döküm, yalçın akü, Ankara yem, bahadır kimya, ece banyo ile işbirliği protokolü imzalandı.

 

AMACIMIZ VE HEDEFİMİZ KALİTE

“Erasmus+ Programı 4 anlaşma (Hollanda, İtalya, Polonya 2). Mevlana Programı 6 anlaşma (Azerbaycan, Cezayir2, Fas, Filistin, Pakistan) İkili İşbirliği. 2 anlaşma (Cezayir 2). Geleneksel okçuluk tesislerini hayata geçiriliyor. Bu kapsamda öğrencilerimize okçuluk vakfı tarafından eğitimler verildi. Burada at üzerinde okçuluk çalışmasına yönelikte faaliyetlerimiz olacak. Engellilere hippoterapi için ve öğrencilerimize yönelik binicilik eğitim tesisini kurmak. Teknokent ek alanının başvurusunu yapmak. Görme, işitme, zihin engelliler eğitimi, özel yetenekliler eğitimi anabilim dallarına yönelik özel eğitim bölümü açıldı. Üniversitemizin daha ileri noktalara taşınması, teknoloji, bilim, eğitim ve çeşitli branşlarda kendini yetiştirmek amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İnşallah belirlediğimiz bu hedefler doğrultusunda ciddi anlamda çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

 

YOĞUN PROGRMARLAR YAPIYIOR

7 Mart’ta kalite toplantısı, Prof. Dr. Muzaffer Elmas, YÖKAK Başkanı 11 Mart Mehmet Akif’i anma toplantısı Prof. Dr. Fatih Andı, FSMVÜ Rektörü  Dr. Halil İbrahim Uzun, Mustafa Toprak. 12 Mart TSE Kalite Belgesi Teslim Töreni Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı  Hasan Büyükdede TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin. 13 Mart Kırıkkale Kız İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK Bilim Söyleşisi. 14 Mart Melek Yatırımcılar Üniversitemizde,  Girişimci İşadamları Vakfı Yönetim Kurulu. 18 Mart Uludağ Üniversitesi Ar-Ge Günleri. 22 Mart TÜBA Akademi Konferansı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar Prof. Dr. Ahmet Nuri Yurdusev Prof. Dr. Hüseyin Gazi Topdemir.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir