En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Alternatif çalışma

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından yürütülen hafta sonu işletme ziyaretleri programı kapsamında bu hafta sonu...
Bu haber 316 kere okunmuş. 31.05.2021 Pazartesi 19:23

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından yürütülen hafta sonu işletme ziyaretleri programı kapsamında bu hafta sonu Yahşihan ve Bahşılı ilçelerinde KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı destekli projelerden yararlanan çiftçilerin işletmeleri ziyaret edildi.

 

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR

İşletmelerde incelemelerde bulunan ve burada bir değerlendirme yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “Projelerimiz ile hem çiftçilerimizi yeni ürünler ve üretim teknikleri ile buluşturmayı hem de alternatif gelir kaynakları ile tanıştırmayı hedefliyoruz. Ancak projelerimizin en önemli başarı kriterlerinden biri de sürdürülebilir olması. Bugün sera kurulumu ve çilek bahçesi projelerimizden yararlanan çiftçilerimizin işletmelerini ziyaret ettik ve çiftçimizin üreterek kazandığını görmek bizi mutlu ediyor.” Şeklinde konuştu.

 

PROJELER ÜRETİLİYOR

Sözlerinin devamında çiftçilerimize davetini yineleyen Yılmaz, “İl Müdürlüğümüz olarak mümkün olan tüm kaynakları kullanıyor ve çiftçilerimizin faydalanabilmesi için sürekli projeler üretiyoruz. Tüm çiftçilerimizi projelerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve talep etmeleri halinde faydalanabilmek için İl ve İlçe Müdürlüğümüze davet ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir