En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

650 milyon ne oldu

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, Kırıkkale Belediyesi’nin 650 milyon liraya malettiği ileri sürülen çalışmalar ve bu parayla ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu haber 180 kere okunmuş. 02.09.2022 Cuma 20:35

BAŞKAN RANT PEŞİNDE

Kırıkkale Belediyenin yaptığı çalışmalar  hakkında açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık "Belediye başkanı rant peşinde. MKE’den geçen  arsa için  biz park olsun dedik konut için sattılar. Ardiyeciler sitesi esnafını gezdim. Esnafa boşalt diyorlar. Yer göstermiyorlar. Orası tip bir proje ile inşaat yapı market adını alır. Ardiyeci esnafı biz yapalım diyor. 40 yıl orada olan insanlara ceketini al çık diyemezsin. Eski sanayide bir bayan arabasını tamire götürse gideceği lavabo yok. Şehrin ortasından üzeri açık lağım suyu geçen tek iliz. Her yerden lağım kokusu geliyor." dedi.

 

650 MİLYON NEREDE

Altınışık "20 yıldır ne yaptınız? Bu şehrin altyapısı doğru planlama ile bir yıl içerisinde bitirilir. Her köşe başına EDS koydunuz. Vatandaşına tuzak kuruyorsun. Bunlar kaldırılmalı. Yapılan yatırımlara bakıyoruz toplasan hadi 200 milyon lira. 650 milyonun karşılığı nerede? Ortada para var yatırım yok.  650 milyon lirayı nereye harcadın sayın  başkan. Çıkıp millete hesap ver. Birilerine rant mı sağlandı" dedi.

 

10 BİN KİŞİ AZALDIK

Altınışık "650 milyon lira devasa bir para ama halen bu şehir su sıkıntısı yaşıyor. Her gün kesinti oluyor.  Daha yılın başında atılan asfaltlar defalarca kazılıyor. Demek ki ortada bir yanlışlık var. Yanlış bir yönetim anlayışı var. Bilgisizlik var. Değişmeyen kuraldır önce altyapı yapılır sonra üstyapı. 650 milyon lira ile asfalt atarak, bulvar düzenleyerek bir şehri yönetilmeye çalışıyorlar" dedi.

 

2 VEKİLE DÜŞECEĞİZ

Altınışık "Belediye  20 yıldır ülkeyi yönetenlerin elinde. Yanı başımız da Kırşehir’in  nüfusu artıyor ama sanayi tarım kenti olan  Kırıkkale’nin nüfusu azalıyor. 5 yılda nüfusumuz 10 bin kişi düşmüş. Böyle giderse 2 vekile düşeceğiz.  Belediye başkanı, milletvekilleri bizleri bir araya getirmeli. Nerde ne eksik demeleri lazım. Bu şehir hepimizin kimsenin babasının malı değil. Başkan bizi çağırsın muhalefet olarak ben bu parayı şuraya harcadım desin bizde yanlış söylemde bulunduysak özür dileyelim" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir