En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

571 projesi var

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön Yaptığı basın toplantısında 5 tanesi Mega olmak üzere 571 projesi hakkında bilgi verdi.Konuşmasına Ak parti İl başkanı Nuh Dağdelen'e teşekkür ederek başlayan Akyön Kırıkkale'yi 5 yılda Türkiye'
Bu haber 835 kere okunmuş. 15.11.2018 Perşembe 10:53

HER AN YANINDA OLACAĞIZ

Gönül belediyeciliği  yapacaklarını ifade eden Akyön 571 projenin yapılabilirlik oranı için" söz ve garanti  veriyoruz " dedi. Akyön açıklamasında "Kırıkkale'mizin değerli basın mensupları  size  adaylığımız, düşüncelerimiz, programımız hakkında bilgi vermek istedim. Ayağı yere basan, hesaplanmış, planlanmış projelerimizden bahsedeceğim. Belediye hizmetleri konusunda deneyimimizi ve gerçekleştireceğimiz, Kırıkkaleli hemşehrilerimizi çok memnun edecek çalışmalarımız olacak Belediye hizmetlerinin şeffaf, Kırıkkalelilerin ailelerinin bir ferdi gibi her an yanında olacağız.''dedi.

 

ÖN AYAK OLACAĞIZ

Akyön"Şehrimize büyük sporcular, büyük bilim adamları, büyük devlet adamları, büyük kültür adamları, büyük sanatçılar kazandırmak için önce altyapıyı uygun hale getireceğiz. Ardından teşviklerle, desteklerle, okullarla, organizasyonlarla, hocalarla gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceğin Türkiye’sinin başarılı, ahlaklı fertleri olmalarına ön ayak olacağız.'' Çözüm odaklı bir bakış açısıyla hareket ederek modern, sistematik, hızlı bir belediyeciliğin Kırıkkale'nin çehresini nasıl değiştireceğini göstereceğiz.  Sizler şehrin sesi ve kulağısınız. Sizlerin fikri  görüşü çok yararlı,  Çok önemli bir görev yerine getiren basın mensubu arkadaşları katılımınızdan  dolayı  ayrı ayrı teşekkür ederim."dedi. Mangal sefasında  yapılan toplantı  soru  cevap şeklinde geçti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir