En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

19 Mayıs’ı kutladılar

Kırıkkale’de 19 Mayıs Meydanda mini bir etkinlikle kutlandı.
Bu haber 1148 kere okunmuş. 20.05.2018 Pazar 13:20

MEYDANDA KUTLAMA

Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çelenk sunumu ile başladı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayan ve aynı noktada sona eren gençlik yürüyüşünün ardından geçilen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabının öğrenci topluluğu tarafından okunması ile devam etti.

 

GÖSTERİLER YAPILDI

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisinin ardından, ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg.Selami Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından ödülleri verildi. Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan Sayokan gösterisi ile devam eden program, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sportif gösterileri ile sona erdi.

 

İL İDARECİLERİ KATILDI

Törenlere; Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ekrem Yıldız, Baro Başkanı Av. Erol Çakır, siyasi parti temsilcileri, daire ve kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yapılan törende başarılı sporculara birer küçük altınla ödüllendirildiler daha sonra toplu fotoğraf çekildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir